Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]moja trutka na virtual

AntyK00zak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

siemka. Dzisiaj pokaże moja trutke własnej roboty;). Ktoś chce ze mna grać na virtual pw ;)

0709163043.jpg

Uploaded with ImageShack.us

edit@

ps;

ps;jak wam się podoba moja trutka to dajcie mi -sika to nic nie boli, a wsmacnia mnie,żeby robić więcej ssów;d

TERAZ OTO DODAM DMG MOJEGO MENTALA z mojej trutki :

ogólnie miałem 140 na woja czyli polowy eq nie mialem

DUCHOWE duchowe2.jpg

WALNIĘCIE walniecieh.jpg

Edytowane przez AntyK00zak

//Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

No no truta dowalona dla surki :)

ciężka trafić aż takie średnie w trucie :)

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Dla surkui czemu dla woja tez proo

" z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47

Opublikowano (edytowane)

Trutka wlazła mi za 10 razem :D dlatego wstawilem te ss :D bo um ładne i na ludzi ;)

ps; W wojów to ja wale +100k i każdy się pyta dlaczego tak duzo wale hehe ;P i jeszcze full nie mam na woi ;) mrr może uda mi się teraz zrobić do expa to wstawie;). Pozdrawiam

edit@

myślę, że dla surki to ono się nie nadaje ;) bo nie ma inta a to jest bardzo istotne na tym serwerze;) ale to tylko takie moje zdanie. :)

Opublikowano

@ A!ml3Ss*

mental ma moc w skillach ;d i potrzebuje um w mieczu..

na co mu srednie jesli mental wolno bije...

body potrzebuje sr bo ma aure i berek wiec szybko bije i ma duze dmg z hitow :)

@topic

ladna truta dla mentala i bma ^^

pomogłem? daj LAJKA

171_927997_229850387226167_3694117.jpg

Opublikowano

No no truta dowalona dla surki :)

ciężka trafić aż takie średnie w trucie :)

Widać że nawet nie spojrzałeś na ss -.-

Trutka pod pvp zajebista ^_^

1318007489-U170772.png

Sygnatura by

TamiS

Opublikowano

Truta ładna:)

jeszcze z 6/7 widzę ze 250ataku

Mi jak miałem 14um w żalu roska 120ataku dawało 1.5k więcej dmg:) wiec jeszcze ta wartość 250 miodzio:)

Opublikowano

@ A!ml3Ss*

mental ma moc w skillach ;d i potrzebuje um w mieczu..

na co mu srednie jesli mental wolno bije...

body potrzebuje sr bo ma aure i berek wiec szybko bije i ma duze dmg z hitow :)

@topic

ladna truta dla mentala i bma ^^

Dla bm'a ?

Nie będę Cię wyśmiewał, tylko zwrócę Ci uwagę na fakt iż trutka nie ma obrażeń magicznych, a co za tym idzie trutką +9 um 30 będzie słabiej walił niż fms'em z um 20 ;)

Dla mentala, to już żal bardziej.

Ale taka trutka, to nie dla bodziaka :P

Bodziak ma tylko i wyłącznie szybkość, dajesz mu naszyjnik z nieb łez, w broni maks. szycia, w hełmie maks szybkości ataku, w bransie maks szycia, kd penetry, coś na kryta i masz maszyne do zabijania...

I berek & aura wystarczą Ci do rozwalenia bm'a, swoją drogą to ja nie grałem pare lat wojem, a uświadomiłem sobie, że nie każdy musi padać na skilla :)

52287137559562145640.png

Opublikowano (edytowane)

Nie będę Cię wyśmiewał, tylko zwrócę Ci uwagę na fakt iż trutka nie ma obrażeń magicznych, a co za tym idzie trutką +9 um 30 będzie słabiej walił niż fms'em z um 20 ;)

Dla mentala, to już żal bardziej.

Ale taka trutka, to nie dla bodziaka :P

Bodziak ma tylko i wyłącznie szybkość, dajesz mu naszyjnik z nieb łez, w broni maks. szycia, w hełmie maks szybkości ataku, w bransie maks szycia, kd penetry, coś na kryta i masz maszyne do zabijania...

I berek & aura wystarczą Ci do rozwalenia bm'a, swoją drogą to ja nie grałem pare lat wojem, a uświadomiłem sobie, że nie każdy musi padać na skilla :)

Nie, że ja bym się wyśmiewał, ale pokaż mi ze fms więcej wali niż moja trutka ? jestem bardzo ciekawy...

To ty chyba nigdy nie grałeś mentalem, że stwierdzasz, że ta trutka nie nadaje się do pvp ... ;)

To ja nie wiem jak grałeś te 3 lata wojem, że stawierdzasz, że berek i aura wystarczy na bma... Śmiech na sali kolego ty mój drogi ;*** chyba nie wiesz co to bm i sferka z dobrymi absami :>

Bye ;) niedługo wrzucę nowe fotki dmg trutki :P

ps;jak wam się podoba moja trutka to dajcie mi -sika to nic nie boli, a wsmacnia mnie,żeby robić więcej ssów;d

Opublikowano (edytowane)

Nie, że ja bym się wyśmiewał, ale pokaż mi ze fms więcej wali niż moja trutka ? jestem bardzo ciekawy...

To ty chyba nigdy nie grałeś mentalem, że stwierdzasz, że ta trutka nie nadaje się do pvp ... ;)

To ja nie wiem jak grałeś te 3 lata wojem, że stawierdzasz, że berek i aura wystarczy na bma... Śmiech na sali kolego ty mój drogi ;*** chyba nie wiesz co to bm i sferka z dobrymi absami :>

Bye ;) niedługo wrzucę nowe fotki dmg trutki :P

"Nie, że ja bym się wyśmiewał, ale pokaż mi ze fms więcej wali niż moja trutka ? jestem bardzo ciekawy..."

U bm'a ?Nie trudno fms'em osiągnąć lepsze wyniki niż tą Twoją trutką bez obrażeń magicznych, bo jak wiadomo BM WALI MAGIĄ, a fms takowe obrażenia ma.

"To ty chyba nigdy nie grałeś mentalem, że stwierdzasz, że ta trutka nie nadaje się do pvp ... ;)"

Powiedz mi gdzie napisałem, że truta sie nie nadaje dla mentala... Pisałem takie coś, ale o Bm'ie.

" To ja nie wiem jak grałeś te 3 lata wojem"

Kto Ci tak powiedział ?

" że stawierdzasz, żeberek i aura wystarczy na bma..."

Jeżeli ktoś potrafi grać bodym, to tak. Prosiłbym Cię abyś nie wypowiadał się nt. bodego z wiadomych przyczyn.

" chyba nie wiesz co to bm i sferka z dobrymi absami :> "

Jakbym nie wiedział co to bm i sferka z dobrymi abs'ami, to bym Cię nie dedał, nie ? Rekordu serwa raczej też bym nie miał.

Ogólnie, to chyba nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, następnym razem 3x zastanowię się zanim napisze w Twoim temacie.

Rozumiem teraz ludzi którzy chcieli Ci kompa rozwalić, a ja Cie jeszcze broniłem :mellow:

Pozdrawiam wszystkich którzy zrozumieli moje posty w tym temacie, serio ludzie staram pisać się tak aby każdy mnie zrozumiał, a jak widzę takie coś, to mi ręce opadają..

EDIT:

" Jak się uciekało w pvp to mnie dedałeś jak nie uciekałeś gryzłeś glebke i mi tego nie wkręcisz ;>"

Wiedziałem, że to napiszesz.

Wygrałem 3:2, ale nie pamiętasz, że dwa razy miałeś lagi, więc się nie liczyło i wg. Ciebie miałem stać i czekać aż mi będziesz jechał szycia i omdlewał z petardą, a uciekałem tylko przy ostatnim pvp, chodź miałem full.

Aha i raz sam uciekałeś, przy bm to normalne, przy wp już raczej nie.

"a ja Cie nie rozumiem co ma piernik do wiatraka ... ? tu chyba te pytanie nie na miejscu ..."

To, że źle przeczytasz i się sapiesz a później przychodzisz z płaczem...

"też mi też żal ludzi, którzy kiedyś będą kopać rowy :< wiesz o co chodzi"

Co mają rowy do braku umiejętności czytania ze zrozumieniem ? btw. nauczyłeś się już co to znaczy etc. ?

Przepraszam wszystkich za ten offtop. Wiem, że takie rzeczy powinno się załatwiać na pw.

Edytowane przez AdamS12
52287137559562145640.png

Opublikowano (edytowane)
Jakbym nie wiedział co to bm i sferka z dobrymi abs'ami, to bym Cię nie dedał, nie ? Rekordu serwa raczej też bym nie miał.
- Jak się uciekało w pvp to mnie dedałeś jak nie uciekałeś gryzłeś glebke ;) i mi tego nie wkręcisz ;>

Rozumiem teraz ludzi którzy chcieli Ci kompa rozwalić, a ja Cie jeszcze broniłem :mellow:

a ja Cie nie rozumiem co ma piernik do wiatraka ... ? tu chyba te pytanie nie na miejscu ...

Pozdrawiam wszystkich którzy zrozumieli moje posty w tym temacie, serio ludzie staram pisać się tak aby każdy mnie zrozumiał, a jak widzę takie coś, to mi ręce opadają..

też mi też żal ludzi, którzy kiedyś będą kopać rowy :< wiesz o co chodzi

edit@

widzę że moje konto fajnie sss zrobiłeś ładny kmr mod :D pzdr dla all graczy z virtuala
tak, robiłem, ponieważ na cliencie virtuala nie dało się zrobić ss i musiałem wejsc na kmr Edytowane przez AntyK00zak

• 5 lat później...
Opublikowano

Przedstawiony w temacie materiał wygasł, dlatego też temat ląduje w koszu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...